Köszöntő

Úgy alkottuk meg 2024 évi Új Kutyavári Team naptárunkat, hogy idén ne csak aranyos fotók és kutya-macska névnaptár várja ez érdeklődőket, hanem QR kódok segítségével érdekes és tanulságos témákkal is szeretnénk gazdagítani bennetek.
Hogyan használd a naptárat?
Minden oldalon a QR kód mellett olvashatjátok, mi lesz a “Hónap témája”. Ezek minden hónap első napjától lesznek elérhetőek. Nincs más dolgod, csak telefonoddal leolvasni a QR kódot és eljutni a honlapunk egy olyan kis zugába, ahol reményeink szerint sok hasznos információt kaphattok, mely segíthet megőrizni kiskedvenceitek egészségét.
 
Igyekeztünk olyan eseteket összeválogatni, amikkel nagyon gyakran találkozunk, mégis nagyon kevés gazdi rendelkezik ezekről megfelelő tudással. Szó lesz többek között a kutyák leggyakoribb bőrdaganatáról és ezek felismeréséről; idősödő pácienseink ellátásáról, szűrővizsgálatainak lehetőségeiről; macskabarát ellátás megteremtéséről; a januári téma pedig nem lesz más, mint a nem gyógyuló – úgynevezett indolens szaruhártya fekélyek, amik szintén gyakran jelenthetnek elhúzódó problémát.
 
Előzd meg a betegségeket; ha már probléma van, ismerd fel ennek jelenlétét és fordulj a megfelelő szakemberhez, amikor szükség van rá, hogy kiskedvenced minél hosszabb és boldogabb életet élhessen veled. Reményeink szerint gazdijaink edukácuójával mi is többet, jobban és még időben tudunk segíteni. Ez a 2024 évi célkitűzésünk. 
 
A borító képen egy nagyon kedves angol bulldog páciens párosunk Bufi (12) és Donadoni(10.5) szerepel, akik mindig jókedvet és bohóckodást hoznak rendelőnkbe.
 
A naptár megtervezéséért és elkészítéséért hálás köszönettel tartozunk a Last Minute Produkció-nak, kedves régi pácienseinknek, akik idén is segítettek megvalósítani elképzeléseinket!