Megnyitott rendelőnk!

ÚJ KUTYAVÁRI TEAM®️ Állatorvosi rendelő

Az Új Kutyavári Team®️ Állatorvosi Rendelő 2021-ben nyitotta meg kapuit, Érden, a Diósdi út 42. szám alatt. 

A Kamilla utcából már jól ismert orvos csapatunk, új kollegákkal kiegészülve arra törekedett a rendelő kialakításakor, hogy egy tágasabb, a modern kor elvárásainak megfelelő intézményt hozzon létre, amely az állatorvosi ellátás egyre szélesebb skáláját tudja nyújtani betegeink számára.

Fő profilunk továbbra is kutyák és macskák állatorvosi ellátása. 

Nyomott orrú (bulldog) pácienseink nagy esetszáma miatt, az őket súlyozottan érintő betegségek kezelését a már megszokott módon, nagy tapasztalattal és szaktudással végezzük. 

Rendelőnk megkapta a nemzetközileg akkreditált Macskabarát Rendelő (Cat Friendly) minősítést, így minden elvárásnak megfelelve, előzetesen egyeztetett időpontra érkezhetnek cica pácienseink a teljesen elkülönített macskás váróval és vizsgálóval rendelkező cica-barát rendelésre.

Mint azt sokan tudjátok, már a kezdetektől fogva azon dolgoztunk, hogy megfeleljünk a szigorú feltétel rendszernek és elnyerjük ezt a kimagasló titulust, amivel az Új Kutyavari Team Állatorvosi Rendelőn kívül országos szinten mindössze egy intézmény büszkélkedhet.

2022 áprilistól Bronz fokozatú akkreditált intézményben, a korábbihoz hasonló mentalitással várjuk Macska-pácienseinket (is).

Hiszünk abban, hogy új rendelőnk mind számunkra, mind pedig pácienseink részére nyugodtabb, színvonalasabb betegellátást tesz lehetővé és a jövőben számtalan lehetőséget nyit meg mindannyiunk számára.

Szeretettel várjuk régi- és új pácienseinket egyaránt!

 

A COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel kérjük Önöket a rendelőnkben alkalmazott megelőző intézkedések betartására, az aktuális változások nyomon követésére.

  • Egyeztessen időpontot, hogy elkerülhessük a várakozók felhalmozódását. 
  • Egy állatot lehetőség szerint csak egy személy kísérjen.
  • Megérkezéskor jelentkezzenek be a recepción.
  • Az orrot- és szájat is takaró szájmaszk viselése a rendelő egész területén ajánlott.
  • Amennyiben lázasak, légzőszervi tüneteik vannak (köhögés, orrfolyás), kérjük, hogy kedvenceik rendelőbe hozatalára kérjenek meg egy egészséges személyt!
  • A rendelőbe érkezéskor a kihelyezett kézfertőtlenítővel fertőtlenítsék kezüket!

A fenti intézkedések az Önök, munkatársaink és családtagjaink védelmében kerültek bevezetésre. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük! 

Vigyázzunk egymásra!

CatFriendly